Sommerleier 2012

Ferden for sommerleier i år gikk til Storsjøbadet i Østersund den 2 – 5 august med Gilbert som trener.
I år var det 13 svømmere og 8 familier samt søsken som var med på leieren.
Startet første dagen med 2 timers kveldstrening på torsdag. Noen av svømmerne var så glade for å se hverandre igjen, slik at det tok litt lengre tid for noen å konsentrere seg om svømming 🙂 Dette gikk fort over og alle fulgte godt og ivrige med på hva Gilbert hadde på programet.
Fredag og Lørdag var det 2 timer med morgentrening, 2 timer med landtrening og 2 timer med kveldstrening. Svømmerne fikk også muligheten til å trene i utendørs 50-m basseng. Svømmerne fikk trene på alle svømmeartene og det er en fin måte å friske opp svømmeferdighetene igjen etter en lang ferie. Under landtrening ble det både volleyball spilling, jogging og diverse øvelser rundt campingen som svømmerne skulle utføres. Som belønning fikk de is etterpå. Etter siste treningsøkt hver kveld hadde vi en felles kveldsmat. Både svømmerne og foreldrene/søsken var samlet ute hos Monica og Reidar Wikdal sin leilighet. Vi hadde med oss klubbens toastjern, slik at svømmerne og foreldrene/søsken fikk mulighet til å ordne seg kveldsmat. Fredags kveld ble det både kake, bursdagssang og lek som Greta har arrangert.
Familien Børstad hadde fått ansvar for å finne en passelig sted og bestille bord til felles middag. Turen gikk til en restuarant i byen.
Avsluttet treningsleiren med 2 timers treningsøkt på søndags morgen før det bers til hjemreise igjen.

Det var en fin tur til Østersund med godt sportslig og sosialt utbytte!

Vi gleder oss allerede til neste år! 🙂

 

Flere bilder fra turen se i bildegalleri